800 gram pasta
sås:
• 8 msk god olivolja
• 3 citroner, saft och finrivet skal
• färsk basilika, oregano och persilja ( typ en kruka av varje)
• 2 pressade vitlöksklyftor
• 300 gram färskriven, finriven parmesan
• 3 dl vispgrädde
Vispa grädden ganska hård, vispa ner övriga ingredienser. Häll över den varma pastan.
Det funkar utmärkt att förbereda såsen och ställa in den kylen tills det är dags att hälla den över pastan.
Fräscht och gott. Passar till det mesta!
På denna blogg lägger jag, Annika, upp mina favoritrecept. Här kan du hitta/ read about kul mat, annorlunda recept, different and good food, fantastiska recept, god mat, och en del blir på Svengelska, eftersom jag ofta letar recept i USA. Det är egna/own or översatta/ translated recept från the world. Jag gillar enkla recept och förutsätter att man har lite grundläggande kunskaper om matlagning eftersom jag inte alltid skriver ut exakt hur man ska göra.
lördag 19 juni 2010
Pasta al limone
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar