Höstbuffe
- Rostade rotfrukter med vitlökskräm
- Höstsallad med Rosé-, Lollo Rosso-, och Friséesallad. Rostade hasselnötter, parmesan och en en dijon och mangovinaigrette
- Helstekt biff i valfri marinad (bbq, rödvin, japansk)
- Spenat och citronhummus
- Ljummen brietårta med aprikoser och nötter
Sensommarpotpurri
- Minipajer med fetaost och soltorkade tomater
- Waldorfinspirerad kycklingsallad med valnötter, äpple, selleri, röda små druvor och eventuellt lite Kvibille gräddädel
- Skagenkräftröra med dill och pepparrot
- Potpurri av höstens nyskördade (lättkokta grönsaker med dip)
- Devlish eggs (hårdkoka ägg, ta ur gulan, blanda med majonäs och cayennepeppar, spritsa i)
- Ananasklyftor
Marres sensommar
- Tortellonisallad med rostade rotfrukter och nötter
- Fläskfile med citron
- Sparris i Proscuitto
- Rucola med citron och Parmesan
- Cheddar och Mangoröra
- Grissini och mörkt bröd
Mättande höst och vinterbuffé
- Ljumma köttbullar gjorda av högrevsfärs
- Kycklingfileer i flädersaft med dill och mynta
- Sallad med kräftstjärtar och edamamebönor
- citronröra och ädeloströra
- Grissini och mörkt bröd
Tanternas bästa
- Cheddar och mangoröra med grissini
- citronmarinerad fläskfile med krämig sås av soltorkade tomater
- Sallad med tortelloni, rostade grönsaker och valnötter
- Ostbricka med ananas och jordgubbar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar