söndag 16 november 2014

Bufféförslag

Här är några olika förslag på bufféer till festen. Dock utan några recept. Några finns här på bloggen, Eller så får du använda fantasin och laga maten på känn... eller googla. :)


Höstbuffe

  • Rostade rotfrukter med vitlökskräm
  • Höstsallad med Rosé-, Lollo Rosso-,  och Friséesallad. Rostade hasselnötter, parmesan och en en dijon och mangovinaigrette
  • Helstekt biff i valfri marinad (bbq, rödvin, japansk)
  • Spenat och citronhummus
  • Ljummen brietårta med aprikoser och nötter
Sensommarpotpurri
  • Minipajer med fetaost och soltorkade tomater
  • Waldorfinspirerad kycklingsallad med valnötter, äpple, selleri, röda små druvor och eventuellt lite Kvibille gräddädel
  • Skagenkräftröra med dill och pepparrot
  • Potpurri av höstens nyskördade (lättkokta grönsaker med dip)
  • Devlish eggs (hårdkoka ägg, ta ur gulan, blanda med majonäs och cayennepeppar, spritsa i)
  • Ananasklyftor
Marres sensommar
  • Tortellonisallad med rostade rotfrukter och nötter
  • Fläskfile med citron
  • Sparris i Proscuitto
  • Rucola med citron och Parmesan
  • Cheddar och Mangoröra
  • Grissini och mörkt bröd
Mättande höst och vinterbuffé
  • Ljumma köttbullar gjorda av högrevsfärs
  • Kycklingfileer i flädersaft med dill och mynta
  • Sallad  med kräftstjärtar och edamamebönor
  • citronröra och ädeloströra
  • Grissini och mörkt bröd 
Tanternas bästa 
  • Cheddar och mangoröra med grissini
  • citronmarinerad fläskfile med krämig sås av soltorkade tomater
  • Sallad med tortelloni, rostade grönsaker och valnötter
  • Ostbricka med ananas och jordgubbar 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar