
Det här var allt som blev kvar av den här goda tårtan efter middagen. Hann precis plåta den innan även denna bit försvann....
Enkel att göra, men behöver tre timmar i kylen!
Använd en pajform med löstagbar kant eller botten.
Tårtbotten
10 digestivekex
1 dl kokosflingor ( kan man skippa ta ett par extra digestive istället)
75 gram smält smör
kör i mixer och tryck ut i botten på formen, ställ i kylen medan du gör resten
Fyllning
3 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl strösocker
250 gram hallon och jordgubbar
200 gram filadelfia creamcheese
Färska bär till garnering
1. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten
2.Häll grädde och socker i en kastrull och värm tills sockret löst upp sig
3. Krama ur gelatinbladen och rör ner i grädden
4. Låt mixen svalna något
5. Mixa bären till pure
6. Vispa ihop grädden, puren och filadelfiaosten
7. Häll i formen och låt stå minst tre timmar i kylen
Garnera med färska bär!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar